Bok, bordkalender og DVD!

  Visste du at det er foreldrene som har størst påvirkning på barns trosvalg? Derfor er trosopplæring i hjemmet viktigere enn noensinne. Barn trenger å bli opplært i den kristne tro og bli bevisste på sine egne valg.

Hva er "Tro i hjemmet"?

Tro i hjemmet er et nytt konsept fra Jarle Waldemar som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere sine barn til tro. Gjennom enkle tips og ideer forteller Jarle Waldemar hva familien kan gjøre for å legge til rette for trosopplæring i hjemmet.

BOKA "TRO I HJEMMET"
"Tro i hjemmet" er en bok som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du presentert enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktigheten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspirere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus.
Boka tar opp temaer som:
– Kjærlighet på barnas premisser
– Hvordan lever du?
– Oppdragerstiler
– Barns åndelige utvikling
– Hva gjør du for din treåring, sjuåring, tiåring?

Media: Bok (innbundet)
Sider: 215 sider
Produksjonsår: 2012 

"TRO I HJEMMET" BORDKALENDER
Tro i hjemmet- bordkalender hjelper familien til å sette fokus på familie og tro ved hjelp av ulike kategorier som bibelvers, aktiviteter, bønn, snakk om hjemmet, snakk om tro, lær av Bibelen, hvem er du og utfordringer. En hjelp til å snakke om familie og tro med aktiviteter og spørsmål som
• Hvilke gode vaner har vi i hjemmet vårt?
• Be for en misjonær dere vet om
• Hvilke umulige ting kan dere huske å ha hørt om i Bibelen, som Gud gjorde mulig likevel?
• Ta fram et ark og skriv ned sju ting vi er takknemlige for
• Inviter noen på kveldsmat
• Hva betyr det at vi er lys og salt i verden?

Media: Evighetskalender (spiralinnbundet)
Sider: 366 sider
Produksjonsår: 2012 

 

"TRO I HJEMMET" FAMILIEANDAKTSBOK
Ønsker du å bruke tid på familien din, snakke om tro hjemme og gi barna dine gode sannheter om Gud? Kanskje du synes hverdagen din er hektisk og at tiden ikke alltid strekker til? Dette er boken for deg!

Denne familieandaktsboken inneholder 90 korte familieandakter som du kan bruke i din travle hverdag. Ønsker dere å bruke litt ekstra tid sammen som familie kan du velge en av de 20 familiestundene som boken også gir deg. Familiestunden skal være en blanding av noe koselig, morsomme aktiviteter og samtale om tro. Bruk Tro i hjemmet – Familieandaktsbok som et utgangspunkt, for å bygge tro inn i ditt hjem. Tross alt er familien din det viktigste du har!

Denne familieandaktsboken bygger på boken Tro i hjemmet (2012). Vi vil anbefale deg å lese denne boken, dersom du ikke allerede har gjort det. Da kan du få flere ideer og skjønne tankene våre rundt det å skulle inspirere til hverdagstro i hjemmet. Media: Bok (innbundet)
Sider: 207 sider
Produksjonsår: 2013 

Produktene selges i din kristne bokhandel eller på vår nettbutikk!

Vær oppdatert! Meld deg på vår nyhetsmail her.

Mail:
 

 

- U K E N S   T I P S -
 

 

// www.troihjemmet.no // Waldemar Inspirasjon // www.jarlewaldemar.no //